footer
blog image
Odstartovalo 2. kolo dotačního programu Pražský voucher
Autor: ProfiPodnikatelskyPlan.czPublikováno: 25. únor 2019
Chcete pro své podnikání využít dotace? Nyní je k tomu ideální příležitost, jelikož je tu 2. kolo Pražského voucheru! Pomůžeme Vám k získání vybrané dotace vypracováním nezbytného podnikatelského plánu nebo můžete dotaci využít na naše konzultační služby, které Váš byznys posunout kupředu.

Pokud jste se rozhodli využít tuto skvělou možnost, jak nastartovat své nové podnikání či podpořit svou nedávno založenou firmu, bude nutné mít připravený podnikatelský záměr dle požadavků poskytovatele dotace. V něm svůj záměr představíte jak po věcné, tak po finanční stránce. Zdůrazňujeme, že bez podnikatelského plánu se neobejdete.

Pro koho jsou dotace určeny?

  • Žadatelem může být pouze podnikatelský subjekt malé až střední velikosti se sídlem či provozovnou na území Prahy a s maximálně 3 letou podnikatelskou historií (neplatí pro firmy žádající v rámci voucheru na inovační projektů).
  • Dotaci lze čerpat pouze na služby dodavatelů, jenž jsou registrováni jako schválení dodavatelé na webových stránkách pražského voucheru. Tento seznam je však stále otevřený a dodavatelů všech zaměření tedy neustále přibývá. ProfiPodnikatelskýPlán.cz je jedním ze schválených dodavatelů.

Máte 2 možnosti, jak s námi dotace čerpat

 

Pro více informací o celém dotačním programu doporučujeme navštívit oficiální web Pražského voucheru. Pokud chcete pomoci při získání voucheru, neváhejte nás kontaktovat nebo nám zašlete nezávaznou poptávku .

 

Nejsou pro Vás tyto dotace to pravé?

Umíme pomoci i při využití evropských dotací. Stačí se na nás obrátit s konkrétní prosbou a my se toho chopíme. 

 

Pokud potřebujete radu odborníků, jak nejvhodněji financovat své podnikání, obraťte se na nás. Navrhneme nejefektivnější způsob financování pro Váš záměr či fungující firmu. Více informací k financování podnikání zde.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+